Strømstad 1.- 3. juni

 

Bli med Tara på tur! Vi gleder oss til å feire våren sammen med dere!

Bli med til Strømstad SPA & Resort helgen 1. til 3. juni 2018

Velkommen til en herlig inspirasjonshelg sammen med Tara, Norges største kvinnemagasin. Vi lover spennende foredrag, morsom trening, herlig båttur, inspirerende vinkurs – og mye, mye mer. Ta med deg jentegjengen og bli med på en helg med mye moro, avkobling og nye bekjentskaper.

 

 

Berit Nordstrand

Jeg gleder meg til å dele min enkle og virkningsfulle metode for å bli en friskere utgave av deg selv, sier legen, kostholdseksperten og livsnyteren Berit Nordstrand. – Jeg ble veldig inspirert da jeg møtte Taras lesere på forrige Tara-weekend. Denne våren har jeg coachet ikke mindre enn 2000 Tara-lesere med mitt spesialsydde 12-ukers program «Tara Frisk Start». Viktige stikkord er å droppe sukker, spise riktige fettsyrer og å få i deg gode bakterier.

 


Møt Vendela på Tara-weekend

Det blir stas å møte Taras lesere på Strömstad Spa & Resort, sier Vendela Kirsebom. – Jeg kommer til å snakke om mitt eget liv, om mine opp- og nedturer. Om å være ung modell i verdensklasse, men også om hvordan jeg møter skjønnhetsidealene etter at jeg har fylt 50 år, sier Vendela som kan fortelle en historie de færreste nordmenn har opplevd maken til. Og hun gjør det på en engasjerende måte.

 

 

 

TARAS BLOGGER OG JOURNALIST Lene Wikander kommer lover deg et fargerikt foredrag om livet som kreftpasient og ikke minst som Tara-reporter!

 

 

 

 

Se fullt program for Tara Weekend på Strømstad SPA & Resort her

MELD DEG PÅ!
PRISER:
Tara-abonnenter har spesialpris: 2 995 kr
Ikke-abonnenter: 3 295 kr
Påmelding hos Strømstad SPA & Resorts nettside.